1 . Kies het product dat je wilt verkopen
2. Het verzenden van jouw product is gratis en verzekerd
3. Na ontvangst en controle binnen 24 uur uitbetaald

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten betreffende de koop van alle producten door WijKopenElektra. WijKopenElektra werkt uitsluitend op basis van deze algemene voorwaarden. De koopovereenkomst die tussen WijKopenElektra en de verkoper tot stand komt is onderworpen aan het Nederlands recht.

Een koopovereenkomst kan alleen tot stand komen omtrent een product vermeld op de website van WijKopenElektra. Een koopovereenkomst komt pas tot stand als WijKopenElektra het aanbod van de verkoper uitdrukkelijk schriftelijk heeft aanvaard of het koopbedrag heeft betaald. Zodra de verkoper een product heeft aangeboden en akkoord gaat met de voorwaarden van de verkoop, Moet het aangeboden product van de verkoper binnen 10 dagen door WijKopenElektra te zijn ontvangen.

 

Verwachtingen waar product aan moet voldoen

- Het product is nieuw, WijKopenElektra koopt geen refurbished of tweedehandse producten in.
- Het product kan zonder problemen aan en uit.
- Het product werkt en is onbeschadigd.
- Het product heeft geen zichtbare schade aan de buitenkant.
- Het product heeft geen waterschade opgelopen.

Alle functies die door de fabrikant zijn aangebracht moeten functioneren. Indien dit niet het geval is, sturen wij het product terug naar de verkoper. Toestellen met schade worden niet geaccepteerd. WijKopenElektra voert een test uit bij mobiele telefoons waarvan de verkoper heeft aangegeven dat deze ‘werkend’ is. Indien blijkt dat de verkoper onjuiste informatie heeft gegeven, dan is WijKopenElektra gerechtigd om de koopovereenkomst niet aan te gaan. Als de verkoper het product/toestel terug wenst te ontvangen, dan zullen de kosten hiervan volledig voor rekening van de verkoper komen te staan en voor retourzending te worden voldaan. Accessoires die door de verkoper worden meegezonden met het product verhogen de koopprijs niet. WijKopenElektra koopt geen gestolen producten in en behoudt zich het recht voor om zonder aankondiging en met alle beschikbare middelen te onderzoeken of een product rechtmatig wordt aangeboden en een koopovereenkomst te ontbinden in het geval het product gestolen blijkt. De aangeboden prijzen op WijKopenElektra kunnen dagelijks zonder aankondiging vooraf worden gewijzigd. Alleen meerderjarigen kunnen een product verkopen aan WijKopenElektra.

 

Betaling

WijKopenElektra betaalt de verkoper de overeengekomen koopprijs. De betaling van de koopprijs vindt plaats via overschrijving naar de bankrekening die door de verkoper is opgegeven. WijKopenElektra is niet aansprakelijk voor een te late betaling indien verkoper onjuiste bankrekening gegevens heeft opgegeven. WijKopenElektra betaald na ontvangst en controle binnen 24 uur uit. Indien ontvangen product niet conform beschrijving is, neemt WijKopenElektra contact op met de verkoper.

 

Overdracht van product

WijKopenElektra is niet verantwoordelijk voor de producten die tijdens het vervoer beschadigd of verloren raken. Verkoper garandeert bij aanbieding van het product dat hij/zij eigenaar is van het verzonden producten en kan de daarbij behorende factuur/bon aantonen.

 

Margeregeling

WijKopenElektra koopt alleen van particulieren en of wederverkopers die de margeregeling toepassen. Verkoper verklaart in het geheel geen vooraftrek van de BTW heeft genoten en in verband met de levering aan de koper geen BTW verschuldigd is. Door het akkoord gaan met onze algemene voorwaarden stel je WijKopenElektra vrij van alle eventuele claims op het gebied van veiligheid, vertrouwelijkheid, aansprakelijkheid, verlies of diefstal met betrekking tot aangeboden producten en eventuele persoonlijke gegevens.

Contact

WhatsApp: 085 0609 447

Ma t/m za van 10:00-17:00

E-mail

24 uur per dag

Stuur e-Mail
4,7Review LogoWij scoren een 4,7 op Trustpilot

Wij Kopen Elektra

Oder 20
2491 DC, Den Haag
(Bezoek enkel op afspraak) Bekijk op Google Maps

KVK: 72595957
BTW: NL002429817B79

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »